• GTST

Meerdijk in rep en roer: Ludo Sanders leeft nog!

Door Redactie
Meerdijk in rep en roer: Ludo Sanders leeft nog!

Wekenlang werd de kijker in spanning gehouden: is de grootste schurk van Meerdijk echt dood. Is Ludo Sanders er niet meer?

Volgens Shownieuws leeft de schurk toch nog.

Hij leeft!

Dat is volgens het programma te zien in de aflevering van dinsdag 1 december. Op de beelden zou te zien zijn dat Ludo zich verschuilt in een boot, terwijl familieleden de erfenis verdelen omdat ze er heilig van overtuigd zijn dat hij niet meer in leven is. 

Wat er allemaal is gebeurd in die tussentijd is niet bekend. Wie is de Mol kan overigens een reden zijn van de tijdelijke afwezigheid van de acteur in de serie. Maar of dat zo is?

Ruzie

Wat is er nu precies de afgelopen tijd gebeurd met Ludo in Goede Tijden, Slechte Tijden? Opa Ludo heeft met zijn kleinzoon Valentijn gedoe over een schilderij genaamd L’Absence, een doek dat ook kunstliefhebber Richard van Nooten graag wil bezitten.

Gevecht

Omdat Valentijn in de clinch ligt met Ludo heeft hij dit schilderij uit wraak gestolen uit het depot. Daarna sloeg hij per boot op de vlucht. Ludo zou Ludo niet zijn als hij er alles aan doet om zijn kleinzoon te vinden. Als de twee elkaar op de boot treffen (nadat Ludo op spectaculaire wijze op de wegvarende vissersboot springt), krijgen ze ruzie.

Valentijn is helaas iets te hardhandig en gooit met een klap Ludo de Noordzee in. Sindsdien ontbreek elk spoor.

Bron: Shownieuws Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.