• De Meilandjes

Maxime over kritiek snelle verhuizing: ‘Ik vind dat wel lastig’

Door Redactie
Maxime over kritiek snelle verhuizing: ‘Ik vind dat wel lastig’

Vorige week zagen we in Chateau Meiland dat de Maxime en vriend Leroy naar een jaren 30-villa gingen kijken. Afgelopen maandag vertelde de blondine waarom ze weer verhuisplannen heeft. ‘Het is toch iets te klein’, liet ze weten.

Kijkers hadden best aardig kritiek op de snelle verhuizing en noemden haar ‘verwend’ omdat ze de villa die ze bekeken niet goed genoeg vond. De Meiland-telg laat nu weten dat ze deze kritiek aardig lastig vindt.

Gedoe

Tegen RTL Boulevard laat ze weten: ‘Ik vind dat wel lastig’. Maar Maxime ziet ook in dat het gek kan overkomen bij de kijkers. ‘Want aan de ene kant snap ik het ook wel weer... Als ik het dan zo terug zie op tv, dan denk ik: Jezus, wat een gedoe’, aldus een eerlijke Maxime.

Hard werken

Maar de kersverse moeder laat zich niet uit het veld slaan door de harde reacties: ‘Ik werk er ook gewoon hard voor. Waarom zou ik het dan niet doen?’

Bron: Shownieuws | Beeld Peter Smulders:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.