Maxime Meiland zet haar vraagtekens bij inkomsten uit boek: ‘Word ik wel goed uitbetaald?’

Vorige week zagen we in Chateau Meiland dat Erica per se mee moest naar de fotoshoot voor het boek van dochter Maxime. Erica bepaalt nou eenmaal alles.

Maxime Meiland Chateau Meiland
© SBS

En ook deze week moest de gehele familie opgetrommeld worden om de definitieve foto voor de voorkant van de biografie uit te kiezen. Man Leroy en vader Martien blijken niet zo goed uit de verf te komen in het boek. Maar mama Erica daarentegen wordt op een voetstuk gezet. 

Niet zo gek ook, als je bedenkt dat Erica degene is die haar dochter Maxime salaris geeft… 

Biografie Maxime Meiland

‘Hij wordt wel een beetje door het slijk gehaald’, aldus Maxime over Leroy. ‘Ik ben niet heel positief over jou’, vervolgt ze tegen Martien die verbolgen laat weten het ‘hele boek nog nooit te hebben gezien’.

Zuivere koffie 

Afijn. Na veel gesteggel lijkt de foto eindelijk te zijn uitgekozen. Maar dan wordt Erica weggeroepen om een koelkast op te wachten bij het huis van haar en Martien. Dan maar even wachten totdat de knoop daadwerkelijk wordt doorgehakt, want Erica heeft duidelijk het laatste woord. En al snel wordt duidelijk waarom. ‘Mama is ook de uitgever’, legt Maxime uit. ‘Dus het is wel dat je denkt: ‘Is het wel zuivere koffie’’, zegt Maxime bedenkelijk. Ze vervolgt, met een lichte knipoog: ‘Word ik wel goed uitbetaald straks?’ 

Mama is de manager 

Dat Erica vorige week zich nogal bemoeide met de styling van haar dochter, viel niet zo in de goede aarde bij de professionals die daar aanwezig waren. Van de zotte, zo vindt Martien. ‘Dat maakt niet uit! Jouw mama is jouw manager, dus je moet het voor haar opnemen.’ Maxime lijkt het daar niet mee eens te zijn. Maar Martien vervolgt: ‘Die mensen worden daarvoor betaald.’ Dan valt ook Montana haar vader bij: ‘En wie betaald dat? Mama!’ 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!