• Liefde
  • De Meilandjes

Maxime Meiland was zeker over kinderwens: 'Zonder Leroy ook voor tweede kindje gegaan'

Door Redactie
Maxime Meiland was zeker over kinderwens: 'Zonder Leroy ook voor tweede kindje gegaan'

De laatste loodjes voor Maxime Meiland: de realityster kan bijna bevallen van haar tweede dochtertje die ze samen met vriend Leroy krijgt. Toch was ze - ook zonder geliefde - sowieso wel voor een tweede kindje gegaan, zo vertelt ze in Beau Monde.

In het seizoen van Chateau Meiland zagen we al dat Maxime druk bezig was met een zoektocht naar een donor voor een broertje of zusje voor Claire. Uiteindelijk was dat niet meer nodig want plotseling stond Leroy voor haar neus. Inmiddels weten we allemaal dat ze binnenkort samen een dochtertje verwachten, maar Maxime was absoluut niet van plan te wachten op haar droomman. 

Kinderwens 

'Als ik Leroy niet had gevonden, dan was het ook best geweest. Ik kan het prima alleen rooien', zegt Maxime vol zekerheid over haar kinderwens. De realityster laat ook weten dat dat goed is in deze tijd, al geeft ze wel toe dat het lastiger is om iemand te vinden omdat alles online plaatsvindt. 

Kind boven een relatie

Maxime denkt dat de online aanpak van tegenwoordig ervoor zorgt dat vrouwen die single blijven na hun 30e in paniek raken. 'Dat is logisch, want dan komt de kinderwens en zij blijven kinderloos, omdat ze geen geschikte kerel vinden. Ik vind dat zo jammer, want ik ben echt van mening dat een kind veel specialer is dan een relatie,' aldus Meiland.

Zonde om te wachten

Ze wil dan ook iedereen aanraden om gewoon een kindje te krijgen als je alleenstaand bent. 'Absoluut', laat ze stellig weten. 'Als ik Leroy niet had ontmoet, dan had ik dat ook gedaan, honderd procent. Via een donor of misschien met een gay stel. Vrouwen stellen zich vaak veel te afwachtend op. Dat is zonde.'

Leeftijdsverschil 

Maxime kon op een aantal verontwaardigde reacties rekenen toen ze vrij snel voor een kindje koos met liefde Leroy. Het stel was immers pas één jaar officieel samen. 'Veel mensen zeggen: 'We wachten met kinderen, want het komt nu niet uit.' Maar het komt eigenlijk nooit uit, er is altijd wel iets", aldus de aanstaande moeder. 'Ik vind het belangrijk dat er geen té groot leeftijdsverschil tussen Claire en de baby zit en Leroy is ook al 30. Dat is een leeftijd waarop je toch wel aan kinderen begint. Het voelt ook gewoon goed. Hij is de man bij wie ik altijd blijf. Althans, dat hoop ik natuurlijk.'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.