• De Meilandjes

Maxime Meiland schiet jonge moeders te hulp in nieuw seizoen 'Vier Handen op Eén Buik'

Door Redactie
Maxime Meiland schiet jonge moeders te hulp in nieuw seizoen 'Vier Handen op Eén Buik'

Binnenkort begint weer een nieuw seizoen van 'Vier Handen op Eén Buik'. In het programma kunnen we weer meeleven met de persoonlijke verhalen van aanstaande jonge moeders die geholpen worden door bekende mama's. Dit seizoen zijn er weer een paar oude, maar ook nieuwe gezichten te zien in het programma. Onder andere Maxime Meiland gaat aan de slag voor de serie. 

'Ik doe mee aan Vier Handen Op Eén Buik, omdat ik zelf jong, ongepland moeder werd', laat Maxime weten aan NU.nl. 'Hierdoor denk ik dat ik de aanstaande moeder goed kan steunen en waardevol advies kan geven. Jong moeder worden is namelijk erg pittig, maar ook heel mooi.'

Oude bekenden en nieuwe gezichten

Naast Maxime maken ook zangers Leona Philippo, realityster Channah Koerten, presentatrice Angela Groothuizen en ouders Airen Mylène en Taeke Taekema hun opwachting in het programma. Karin Bloemen en Victoria Koblenko doen voor de tweede keer mee. 

Ex

Maxime werd op haar 21ste onverwachts zwanger en besloot het kindje te houden. 'Mijn ex heeft toen gezegd dat hij het niet zag zitten om pappa te worden, hij was er niet klaar voor.' Maxime kwam er sindsdien alleen voor te staan en draagt daarom in haar eentje – met behulp van vader Martien en moeder Erica uiteraard – de zorg over het meisje.

Alleenstaande moeder

Inmiddels weten we allemaal dat Maxime en Leroy binnenkort een dochtertje verwachten, maar Maxime was absoluut niet van plan te wachten op haar droomman. 'Als ik Leroy niet had gevonden, dan was het ook best geweest. Ik kan het prima alleen rooien', zegt Maxime vol zekerheid over haar kinderwens. De realityster laat ook weten dat dat goed is in deze tijd, al geeft ze wel toe dat het lastiger is om iemand te vinden omdat alles online plaatsvindt. 

Bron: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.