Maxime Meiland reageert op beschuldigingen plagiaat kledinglijn

Door Naomi Pater
Maxime Meiland reageert op beschuldigingen plagiaat kledinglijn

Maxime Meiland lag afgelopen dagen flink onder vuur, nadat haar nieuwe kledingwebshop met kinderkleding online ging. Volgers spraken over plagiaat. De Chateau Meiland-ster reageert nu op alle commotie en geeft toe dat ze de kleding niet zelf heeft ontworpen.

Het is niet de eerste keer dat de blondine de ‘de mist in gaat’ met een eigen kledinglijn. Ook al eerder dit jaar lanceerde Maxime een eigen webshop, maar daar bleken producten van AliExpress op te staan. De kritiek blijkt niet eenmalig, want ook met haar nieuwe kinderkledingshop, genaamd ‘Villa Vito’ blijft het commentaar niet uit.

Maxime Meiland reageert op kritiek

De realityster laat door middel van een video weten hoe de vork in de steel zit: ‘Ik krijg heel veel mailtjes en berichten dat het niet deugd en dat ik helemaal geen originele kledinglijn heb’, begint ze haar verhaal. Maxime begrijpt niet dat volgers denken dat ze de kleding zélf heeft ontworpen: ‘Villa Vito is een webshop, dat heb ik ook altijd gezegd. Ik koop de kleding gewoon in, net zoals iedere webshop doet.’

‘Ik hoop dat de mensen die het wel leuk vinden lekker gaan shoppen en ervan genieten, want daar gaat het uiteindelijk om’, aldus Maxime.

Bevallen van dochter Vivé

Gelukkig heeft de blondine ondanks alle commotie en kritiek genoeg afleiding. Ze is namelijk recent moeder geworden van haar tweede kindje. Het meisje heet Vivé en camerman Leroy Molkenboer (30) is de gelukkige vader. De twee leerden elkaar kennen op de set van Chateau Meiland en hebben een relatie sinds augustus vorig jaar.

Ex Jaap zoekt contact

De realityster heeft nog een dochter, Claire, die ze samen met haar ex Jaap heeft. De vader speelde nooit een rol in het leven van het klein meisje, maar pasgeleden zocht hij ineens contact. 'Hij appt sinds kort weleens, maar dan denk ik vaak: nu even niet', liet Maxime weten in een gesprek met &C.

Jaloezie

Helaas verloopt het contact niet geheel vlekkeloos. Zo geeft Maxime in het interview aan dat dit komt door jaloezie en onthuld ze ook dat Leroy het vreselijk vindt. 'Ik vind het zo zielig voor Leroy, want elke keer dat Jaap appt staan de tranen bij Leroy in de ogen. Hij is bang dat als Jaap eenmaal weer in beeld komt, Claire bij ons wordt weggehaald.'

Ingewikkelde situatie

Een ingewikkelde situatie voor Maxime. Zo geeft ze aan dat ze Claire niet weg wil houden van haar vader, maar dat het ook niet makkelijk is om zo'n jong meisje aan heel nieuwe familie bloot te stellen. Iets waar zus Montana en vader Martien het mee eens zijn. 'Claire is nog zo klein, als ze dan ook nog die hele andere familie erbij krijgt...' geeft Montana aan. 'Veel te ingewikkeld voor dat meisje', aldus Martien.

Bron: Instagram, Libelle | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.