• Liefde
  • De Meilandjes

Maxime Meiland over tweede kindje: 'Of kies ik voor adoptie?'

Door Redactie
Maxime Meiland over tweede kindje: 'Of kies ik voor adoptie?'

Maxime Meiland heeft er nooit een geheim van gemaakt graag een tweede kindje te willen. Zo konden we in hun realityserie al volgen hoe de moeder van de tweejarige Claire op zoek ging naar een spermadonor, maar zonder resultaat.

Haar kinderwens kwam daarna op een lager pitje te staan, maar ze wil haar dochtertje nog steeds graag een broertje of zusje geven. Aan het AD verklaart ze: 'Ga ik voor een spermadonor? Ga ik daten? Of kies ik voor adoptie? Die laatste vind ik nu een interessante optie, dat ik een kindje een goede toekomst kan geven. Ik ben nu aan het uitzoeken of dat kan als alleenstaande moeder.'

Kledinglijn

Maxime hoeft in ieder geval niet stil te zitten. De Meiland-telg gaat namelijk haar eigen kledinglijn op de kaart zetten. De collectie zal in eerste instantie bestaan uit 10 van haar favoriete kledingstukken. 

Verhuizen

Daarnaast verhuist de gehele familie terug naar Nederland. Het landhuis in Hengelo, met daarnaast een tweede woning annex kantoor, dubbele garage en een comfortabel gastenverblijf met veranda, biedt veel privacy en ruimte. Al met al, weer genoeg te beleven in het derde seizoen van de Meilandjes!

Bron: Libelle | Beeld: SBS

Maxime Meiland over tweede kindje: 'Of kies ik voor adoptie?'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.