Maxime Meiland moe van nare reacties op deelname 'Vier Handen Op Eén Buik'

Door Redactie
Maxime Meiland moe van nare reacties op deelname 'Vier Handen Op Eén Buik'

Gisteren werd bekend dat onder andere Maxime Meiland te zien is in een nieuwe seizoen 'Vier Handen Op Eén Buik'. Omdat ze zelf jong, ongepland moeder werd vindt de realityster dat ze haar aanstaande moeder 'goed kan steunen en waardevol advies kan geven'. Helaas vindt blijkbaar niet iedereen dat zo, want Maxime laat weten veel nare reacties binnen te hebben gekregen. 

'Wat een nare reacties op mijn deelname aan het programma 'Vier Handen Op Eén Buik', schrijft Maxime redelijk geïrriteerd op haar Instagram Stories. 'Hoe komen mensen er toch bij dat ik zelf nooit gewerkt heb en nu nog niks doe behalve financieel ondersteund worden door mijn ouders?!' De realityster laat dan ook meteen goed weten hoe de vork wél in de steel zit. 'De dag dat ik 16 werd ben ik meteen gaan werken en heb ik altijd mezelf moeten onderhouden zoals elk ander.'

'Zeg gewoon niks als je geen idee hebt', sluit de blondine af die blijkbaar erg moe wordt van deze reacties.

Maxime Meiland moe van nare reacties op deelname 'Vier Handen Op Eén Buik'

Oude bekenden en nieuwe gezichten

Naast Maxime maken ook zangers Leona Philippo, realityster Channah Koerten, presentatrice Angela Groothuizen en ouders Airen Mylène en Taeke Taekema hun opwachting in het programma. Karin Bloemen en Victoria Koblenko doen voor de tweede keer mee. 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.