Maxime Meiland geeft een inkijkje in haar leven als gastvrouw bij Code Rosé

Maxime Meiland mag dan 'maar' de dochter zijn van SBS-ster Martien Meiland, zelf is ze ook niet meer weg te denken uit de showbizzwereld. 

Maxime
© Edwin Smulders

Ondanks dat Maxime het niet altijd makkelijk heeft gehad in haar jeugd, timmert ze nu als 27-jarige toch al flink aan de weg. Daarnaast heeft ze ook nog een liefdevol jong gezinnetje waar ze voor zorgt. Maxime mag dan wel wat kritiek te verduren krijgen, vooral in realityserie Chateau Meiland. Stilzitten doet ze toch echt niet. 

Ze geeft haar volgers dan ook een inkijkje in haar dagelijks leven. Iets wat de fans enorm leuk vinden om te zien. 

Zo laat ze onder andere zien hoe het werk in het nieuwe pension Code Rosé eraan toegaat, maar ook hoe ze het gezin draaiende houdt. 

Inkijkje in het pension 

Bij de mini-vlog op Instagram schrijft Maxime: 'Dit was mijn dinsdag! Vroeg het wekkertje om samen met pap het ontbijt te serveren in het Pension!' Dat klinkt gezellig, maar dat het niet altijd soepel verloopt zien we op de beelden. Zo heeft Maxime (zoals vele van ons) toch best wat moeite met vroeg opstaan en is bij hen thuis ook wel eens de koelkast leeg. 'Melk op. Pff, er gaat ook altijd wel wat mis 😅.'

Druk huishouden

Dat ze na haar werk in het pension niet thuis op de bank gaat liggen, blijkt maar weer uit de beelden. We zien haar hondje Hummer verzorgen, een kamer behangen, dochter Claire en Vivé ophalen en 's avonds weer op bed liggen. 'Daarna Hummer opgehaald want die moest nog een vaccinatie. Snel door om de game kamer te behangen. Claire opgehaald van school en lekker gegeten bij oma en opa die elke dinsdag op Vivétje passen!', ligt Maxime toe bij de vlog. 'Nog even relaxen en dan is de dag alweer om! ❤️', sluit ze het inkijkje af. 

Topper

Volgers zijn laaiend enthousiast over de beelden en herkennen zich ook in de huishoudelijke activiteiten van Maxime. 'Leuk filmpje, moet je vaker doen', luidt een reactie. En dat is niet het enige positieve berichtje dat wordt achtergelaten. 'Wat lief om te zien' en 'Druk zeg! Maar, goed bezig', wordt er onder andere nog gezegd. Ook vindt een van de fans dat ze haar haters het tegendeel bewijst. 'En dan zeggen die azijnzeikers; je bent verwend en doet niets! Ik vind jou een topper.'

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!