Maxime Meiland en Leroy tekenen contract voor 'droomhuis'

Gelukkig nieuws voor Maxime Meiland en haar man Leroy. 

Maxime Meiland en Leroy
© Brunopress

De twee hebben namelijk het contract getekend voor hun nieuwe 'droomhuis'. Dat maakte de realityster donderdag op Instagram bekend. 

'Ons droom huis! Ik kan het nog niet bevatten. De meiden met hun voetjes in het gras.. voor de open haard in de winter.. net als vroeger. Nooit kunnen bedenken dat ik/wij dit zouden behalen. Intens gelukkig ❤️', zo schrijft Maxime onder twee foto's: één van de voordeur van het huis en één waarop te zien is hoe het paar het contract tekent. 

De tekst gaat verder onder de post. 

Gelekt

Eind oktober 2022 werd al bekend dat Maxime en Leroy hun oog hadden op een nieuw stulpje. Maar Maxime voelde zich flink belazerd door iemand uit haar omgeving. Er is privé-informatie naar buiten gekomen die ze maar aan een heel klein groepje mensen heeft verteld. 'We balen er heel erg van dat er een lek zit zó dichtbij ons.' 

Maxime heeft haar oog laten vallen op wéér peperduur huis, terwijl ze vorig jaar nog is verhuisd naar een villa. Het was totaal niet de bedoeling dat dit naar buiten kwam, maar toch ging een juicechannel ermee aan de haal. De Chateau Meiland-ster snapte er niks van. 'Dat is nog helemaal niet rond', briest ze in Radio 538, waar ze destijds een reactie gaf.

Bron: Instagram

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!