Maxime Meiland 'dumpt' Claire extra vaak bij opvang door televisiebeperking: 'Vreselijk'

Door Redactie
Maxime Meiland 'dumpt' Claire extra vaak bij opvang door televisiebeperking: 'Vreselijk'

De Meilandjes hebben een flinke waarschuwing gekregen dat Claire maar vijf keer per jaar op tv mag komen. Maar van die regel is het meisje juist de dupe, vindt Maxime Meiland. Ze is nu extra vaak op de opvang, of wordt achter de iPad gezet.

Claire is in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland dat vanavond van start gaat min of meer verdwenen. Het gezin heeft een flinke tik op de vingers gekregen van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, en daarom mag ze vrijwel niet meer in beeld komen. Maar omdat de camera's min of meer altijd draaien in huize Meiland, kan Claire minder bij haar moeder zijn. 'Ze gaat nu dan wel extra naar de opvang, maar er zijn ook dagen dat dat niet extra kan,' zegt Maxime vrijdag in Jinek. 'Dan is ze bij ons thuis en dan moeten we haar continu uit beeld houden. Zij weet dat, ze heeft dat echt wel door.'

Niet beter gewend

Als Claire niet naar de opvang kan, wordt ze achter de iPad geparkeerd. 'Ja, vreselijk. Ik kan niet anders zeggen. Ik vind het ook moeilijk tijdens de opnames,' aldus Maxime. Ook Martien baalt ervan en vindt het sneu voor Claire. 'Ze was 1,5 in Frankrijk. Toen stond er al een camera op haar. Dat kind is niet beter gewend.' Volgens hem zijn de regisseur en de mensen van de productie inmiddels als familie voor de kleine meid, en heeft het voor haar niks met werk te maken. 

iPad aan

Claire is inmiddels wel een beetje gewend aan de nieuwe situatie rondom de opnames. 'Als we nu een scène aan het doen zijn en Clairtje komt en zegt: ‘Opa, appelsap!’, dan moeten we stoppen en naar de keuken en een iPad aanzetten,' aldus de voormalig kasteelheer.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Mediacourant

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.