Maxime Meiland deelt langverwachte home tour van nieuwe villa

Door Redactie
Maxime Meiland deelt langverwachte home tour van nieuwe villa

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vorige week weer van gestart gegaan. Naast dat we in de eerste aflevering eindelijk het nieuwe stulpje van Erica en Martien te zien kregen, werd ook bij Maxime thuis gefilmd. De Meiland-telg is - in tegenstelling tot haar ouders - wel vlot verhuisd, maar een goed inkijkje in de nieuwe woning hadden we tot nu toe nog niet gekregen. Daarom besluit Maxime op Instagram haar volgers digitaal rond te leiden. 

Ook al werd vorige week de bar in het huis van Maxime en Leroy al geshowt, er is nog veel meer te zien in de Noordwijkse-villa. Nadat Maxime haar speciale ovale tafel mét ovale eetbank heeft laten zien, komt de Meiland-telg langs een kunstwerk. 'Hét pronkstuk voor mij in het huis', zegt Maxime glunderend terwijl ze wijst naar een schilderij van Wendy Buiter.

Nieuwe keuken

'De keuken die is nieuw, want er stond een keukeneiland, maar dat was een beetje hokkig', vervolgt ze de rondleiding. 'Dus we hebben een U-keuken zodat we ruimte hebben en die meiden ook lekker kunnen spelen. '

Enorme televisie

Naast de bar, werd ook de woonkamer al gefilmd in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Toch heeft Maxime er nog wat over te zeggen. 'Hier zitten we 's avonds lekker televisie te kijken, heerlijke ruimte!' Ook verwijst ze nogmaals naar de enorme televisie die al in het huis hing bij koop. 'Niet dat je denkt: wat hebben deze mensen slechten ogen. Maar dat krijg je er zeker wel van', grapt ze.

Rustige bedoeling

De bank in de 'living' heeft dezelfde stof als de meubels in de eetkamerhoek en dat is bewust gedaan. 'Zo wordt het een rustige bedoeling in huis, we zijn natuurlijk druk van onszelf, dus we dachten we gaan voor rust in huis.' 

Privacy in de tuin 

Ook de tuin - die overigens veel minder groot en groen is dan van haar ouders - wordt niet overgeslagen. Leuk detail: de tuintafel heeft het stel gekregen van hun (schoon)ouders voor hun huwelijk. Daarnaast kregen ze een gratis wijze les van Martien en Erica. 'We hebben deze heggen gepland, zodat we toch iets meer privé zitten'. Ook een openhaard waar wijn bij gedronken kan worden, kan niet ontbreken in een typisch Meiland-huis.

Slaapkamer dochters

Volgers waren vooral nieuwsgierig naar de kamertjes van de kleine meiden. 'Deze is zo ontzettend schattig', zegt Maxime als ze de kamer van jongste dochter Vivé binnenwandelt. De roze kleur vliegt je om de oren. 'Ik vind het helemaal lief prinsessenachtig', aldus een trotse moeder. In de vorige twee-onder-een-kap-woning werd Claire verwend met een eigen badkamer. Ook in dit huis is er gedacht aan een extra ruimte voor de twee dochters. 'Met een hoekbad waar ze heel graag met z'n tweeën inzitten.' Toch heeft Claire niets te klagen sinds de komst van haar zusje. Ook al moet ze nu een badkamer delen, de volledige bovenverdieping is voor haar gereserveerd. 

Eigen domein

'De kamer van Claire, oftewel haar domein', vertelt Maxime als ze de trap naar zolder bewandelt. 'We hebben sinds kort een bedje voor Vivé, want die wil natuurlijk wel eens bij haar zus slapen.' Naast een bed, heeft Claire ook toegang tot een eigen 'chillhoek' met een televisie, boekenplank, speelhoek en luxe sofa. 

Eigen wijn, eigen bar

Nog altijd onder de indruk van de bar in de kelder? Deze slaat Maxime natuurlijk niet over. De influencer noemt het zelf de 'grande finale'. 'Dit is natuurlijk zo waanzinnig. We hebben hier afgelopen maandag ook de eerste aflevering gekeken. Dan zitten we hier gezellig met z'n alle aan de wijn.' Zoals je al kon zien in de eerste aflevering van het zevende seizoen van Chateau Meiland, hoeven Leroy en Maxime het huis dus niet meer uit om gezelligheid op te zoeken. Met zo'n indeling en interieur is het niet voor te stellen dat het gezin hun stulpje ooit gaat verlaten, maar dat is bij de Meilandjes altijd even afwachten. 

Bron: Instagram Maxime Meiland | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.