Maxime Meiland boos op vriendin Tim Hofman na abortus: 'Het is geen pop'

Maxime Meiland haalt keihard uit naar Lize korpershoek, de vriendin van presentator Tim Hofman. 

Door Naomi Pater
Maxime Meiland

Maxime Meiland (27) is boos op Lize Korpershoek (37), de vriendin van presentator Tim Hofman (34). Korpershoek deed onlangs in Flair een boekje open over haar abortus die ze onderging in 2012. De documentairemaakster krijgt nu een hoop kritiek over zich heen en ook Maxime Meiland hekelt de manier waarop Lize met haar abortus om gaat. 

'Het is geen pop'

'Nu even niet. Kan je later terugkomen? Truttigheid ten top. Het is geen pop', schrijft Maxime over de column van Lize Korpershoek. De vriendin van Tim Hofman schreef dat ze in 2012 nog niet klaar was voor het moederschap en daarom koos voor abortus. 'Terwijl verdovende vloeistof via een infuus mijn aderen instroomt, bied ik in mijn gedachten mijn excuses aan het hompje cellen in mijn baarmoeder. 'Sorry, ik ben nog niet klaar voor jou, ooit wel, maar nu nog niet', schreef ze. 

Instagram Maxime Meiland
© Instagram Maxime Meiland

De emoties bij Maxime Meiland lopen wel vaker wat op. Zo voelde ze zich voelde in oktober flink belazerd door iemand uit haar omgeving. Er was privé-informatie naar buiten gekomen die ze maar aan een heel klein groepje mensen had verteld. 'We balen er heel erg van dat er een lek zit zó dichtbij ons', vertelde Meiland aan Radio 538.

Privé informatie

Maxime had haar oog laten vallen op wéér peperduur huis, terwijl ze vorig jaar nog is verhuisd naar een villa. Het was totaal niet de bedoeling dat dit naar buiten kwam, maar toch ging een juicechannel ermee aan de haal. De Chateau Meiland-ster snapte er niks van. 'Dat is nog helemaal niet rond', briest ze.

Vriend of vijand

Het doet haar pijn dat iemand in haar naaste omgeving informatie doorspeelt. 'Omdat je het zo in een inner circle hebt gehouden krijg ik er een beetje een raar gevoel bij van: wie heeft dat dan gezegd?'

Keerzijde van roem

Het BN'erschap valt haar wel vaker zwaar, onthulde ze eerder. 'Mensen realiseren zich niet altijd dat er een keerzijde is', zei ze toen. Maxime heeft er moeite mee dat ze niet normaal over straat kan. Ze vraagt zichzelf soms af of Chateau Meiland het allemaal waard is. 'Zou ik Chateau Meiland gedaan hebben als ik van tevoren de impact had geweten? Misschien niet, al heeft het me natuurlijk ook ontzettend veel gebracht.' Deze gebeurtenis draagt er vást niet aan bij...

Bron: Shownieuws, Veronica Superguide

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!