Maxime en vriend Leroy smoorverliefd: 'We zijn bijna altijd samen'

Door Redactie
Maxime en vriend Leroy smoorverliefd: 'We zijn bijna altijd samen'

Maxime Meiland (25) is smoorverliefd op haar vriend Leroy. In een openhartige Q&A op Instagram vertelt ze iets meer over hun eerste ontmoeting.

Hoewel ze inmiddels weg zijn uit Frankrijk, zijn de problemen met het internet nog niet uit de lucht. 'Het is verschrikkelijk', verzucht Maxime zich. Toch is het voor fans goed nieuws, want de Meiland-telg heeft tijd om wat vragen te beantwoorden.

Ontmoeting

Maxime vertelt over de eerste keer dat ze Leroy zag: 'We hebben elkaar ontmoet op 2 maart, op het chateau. Vervolgens gingen we daten. Ik moest hem wel een beetje pushen, hoor. Maar het is goed gekomen. Hij zit naast me op de bank!' Leroy concludeert: 'Jackpot.'

Altijd samen

Maar wordt hij soms niet gek van zijn vriendin? Daarop antwoordt hij diplomatiek: 'Dat durf ik niet te zeggen.' Maar Maxime weet genoeg en reageert lachend: 'Ja dus.' Hoewel de twee nog niet samenwonen, zien ze elkaar zowat elke dag. 'We zijn wel bijna altijd samen.'

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.