Maxime en Leroy zijn verhuisd: 'Ons nieuwe paleis'

Door Redactie
Maxime en Leroy zijn verhuisd: 'Ons nieuwe paleis'

In het laatste seizoen van Chateau Meiland zagen we hoe Maxime en Leroy op zoek waren naar een nieuw en groter stulpje, aangezien hun huis in Noordwijk met de komst van tweede dochter Vivé al te klein was geworden. Toch waren de bezichtigen geen succes en moesten ze nog even in hun te kleine 2-onder-1 kap woning blijven zitten. Maar gisteren kon Maxime eindelijk delen dat ze een nieuw stekkie hebben gevonden.

Veel laat de dochter van Martien en Erica er nog niet over uit. Na een wandeling met de twee dochters showt ze op haar Instagram Stories het nieuwe stulpje. 'Ons nieuwe paleis', schrijft de trotse huiseigenares bij de foto. 

De tekst gaat verder onder de post.

Maxime en Leroy zijn verhuisd: 'Ons nieuwe paleis'

Chateau Bijstand

Eventjes konden we niet genieten van de Instagram posts en stories van de Meiland-telg. Samen met haar ouders zat ze namelijk midden in de opnames van 'Chateau Bijstand' dat vanaf 14 maar te volgen is op SBS 6. Maar al tijdens de opnames van het programma, was er kritiek te horen. Het huis waarin de Meilandjes verblijven zou namelijk niet te betalen zijn voor een bijstandsgezin. Veronica Superguide heeft op Funda zien staan dat de woning (100 m2) waar de familie verblijft €1750 per maand kost. Uitgezocht is dat je een gezamenlijk maandinkomen moet kunnen overleggen van minimaal €5250 én je twee maanden huur als borgsom moet kunnen overmaken. Mediacourant rekende uit: 'Als Erica en Martien écht allebei recht zouden hebben op een bijstandsuitkering, dan zouden ze €1.559 per maand krijgen. Met z’n tweeën dus; niet per persoon.' Een echt bijstandsgezin kan dus nooit in het huis uit Chateau Bijstand kunnen wonen. 

Bron: Instagram Maxime Meiland | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.