'Mattie en Marieke hebben het toch wel heel gezellig samen'

Door Redactie
'Mattie en Marieke hebben het toch wel heel gezellig samen'

De ochtendshow van Mattie en Marieke op Qmusic is een groot succes en de chemie tussen de twee spat er van af. Laatst bevestigden ze dat er écht geen sprake is van liefde, maar het radioduo lijkt het in de show van vandaag toch erg gezellig te hebben.

“We kunnen het heel goed met elkaar vinden en ze is een hartstikke goede vriendin van mij, maar als ik verliefd op haar zou worden of zou zijn, dan wordt het voor de show zo kwetsbaar en dat is niet goed. Als ik dat gevoel zou hebben gehad, dan was ik denk ik niet aan het programma begonnen”, zei Mattie eerder tegen Grazia.

Chemie

Toch kan niemand om de chemie tussen Mattie en Marieke heen. De twee gaven elkaar vandaag de nodige complimentjes en Domien voelde zich toch echt het derde wiel aan de wagen. 'Jij hebt echt veel goede features schat,' begint Marieke. Waarna ze toegeeft: 'Ik ben gewoon zo dol op deze man (..), ik mis Mattie ook als ik hem twee dagen niet zie.' Domien ziet het met lede ogen aan en terwijl hij wegloopt grapt hij: 'wat een ongezonde relatie!'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heeft toch impact hé, zo’n Q-Escape Room. ??

Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP