• Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk komt in het nieuwe jaar met een concert in de Ziggo Dome

Door Redactie
Matthijs van Nieuwkerk komt in het nieuwe jaar met een concert in de Ziggo Dome

Matthijs Gaat Door, de muzikale talkshow van Matthijs van Nieuwkerk, gaat volgend jaar de Ziggo Dome in. De presentator organiseert op 17 maart een concert met optredens van artiesten uit de drie seizoenen van het programma. Dat maakte hij zaterdagavond bekend in Matthijs Gaat Door.

Maar dat doet hij niet alleen, het concert is namelijk samen met zijn huisband Sven Hammond Big Band.

Artiesten

André van Duin en Typhoon zijn de eerste twee namen die zijn aangekondigd voor Matthijs Gaat Door In Concert. Andere artiesten die zullen optreden in de Amsterdamse concerthal worden later bekendgemaakt. Tijdens de show komen bijzondere covers en nieuwe muzikale samenwerkingen voorbij. Van Nieuwkerk praat het concert aan elkaar en kaartjes voor de optredens zijn al te koop.

Albert Verlinde

Presentator Albert Verlinde is het niet helemaal eens met de plannen van Matthijs, of in ieder geval met de toestemming voor de plannen. Hij is verbaasd dat 'een socialistische omroep' - zoals Albert BNNVARA omschrijft - nu met plannen voor een concert komt. 'Dat kan niet. Ik gun het Matthijs van harte, maar het is natuurlijk heel vreemd...', aldus Verlinde in Shownieuws.

Bron: ANP, Superguide | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.