• Familie Gillis

Massa is Kassa-kijkers zwaar geïrriteerd door Nicol: 'Wat een diva'

Door Redactie
Massa is Kassa-kijkers zwaar geïrriteerd door Nicol: 'Wat een diva'

Kijkers van het programma Massa is Kassa ergeren zich massaal aan Nicol. In de zesde aflevering is namelijk te zien hoe hondje Coco goed verwend wordt door zijn baasjes. De viervoeter heeft zelfs een kledingcollectie die uitgebreider is dan de bewoners zelf. Iets wat het publiek 'onzin' vindt. 

Nicol blijft de garderobe van haar trouwe hond maar uitbreiden. 

Garderobe

In de zesde aflevering is te zien hoe Nicol via internet een tweedehands kledingcollectie voor de kleine Coco gekocht heeft. Waarom ze de garderobe van haar viervoeter blijft uitbreiden? Volgens Nicol krijgt het hondje het anders koud. 

Kritiek

Iets wat veel kijkers maar bijzonder vinden. Op Twitter uiten ze dan ook hun ongenoegen. Zo schrijft iemand: 'Medelijden met deze arme hond.' Een ander: Echt, serieus... wat doe je je hond aan.' Ook vindt een kijker Nicol maar 'een diva'. Hieronder zijn nog een paar reacties te lezen. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.