Mascha van Beautygloss is dolgelukkig met nieuwe woning en deelt video van interieur

Door Naomi Pater
Mascha van Beautygloss is dolgelukkig met nieuwe woning en deelt video van interieur

Mascha Feoktistova – ook wel Beautygloss – en Gregor van Vlierden zijn eindelijk verhuisd naar een nieuwe woning in Amsterdam. Het koppel is dolblij met hun splinternieuwe stulpje, ook al moet er nog flink geklust worden. Op YouTube laat de ondernemer alvast een voorproefje zien van hun prachtige aanwinst.

Samen met haar echtgenoot Gregor en hun 1-jarige dochtertje Mila Poppy is Feoktistova verhuisd naar een nieuwe woning in Amsterdam. Alleen missen er nog wel een paar dingen in de woning. Zo deelt Feoktistova een aantal foto's van de kamers, waarin onder meer nog gordijnen, kasten en een keuken missen.

'Zonder keuken wonen valt me enorm mee!! Is echt te doen', schrijft de 34-jarige beautygoeroe, die met haar gezin een tijdje in een vakantiehuis doorbracht voordat het nieuwe huis werd opgeleverd. Ze voelt zich 'gezegend' dat dit haar 'problemen' zijn. 'Want eerlijk, het valt allemaal mee. Voelt toch altijd als een nieuw hoofdstuk en deze voelt BIJZONDER fijn.'

Dochter Poppy

Op 6 juli 2020 werden Mascha en haar geliefde Gregor voor het eerst ouders. Het kindje werd geboren in een liefdevol en warm gezin. De bevalling zelf was alleen niet gemakkelijk. Het duurde niet alleen heel lang, voordat Poppy ter wereld kwam, maar de bevalling ging ook gepaard met complicaties.

Schouderdystocie

Zo vertelde Beautygloss dat de arm van Mila Poppy was gebroken door een schouderdystocie. Hierbij blijft de voorste schouder steken achter het schaambeen van de moeder. Hierdoor treedt een probleem op bij de afwikkeling van de romp van het kind, wanneer het hoofdje geboren is. Dit komt slechts voor bij zo’n één procent van alle bevallingen.

Inmiddels gaat het gelukkig een stúk beter met het kleine meisje. Ze lacht volop en kan haar armpje gewoon weer bewegen.

Moeder en fulltime baan

Ondanks het moederschap blijft ’s lands grootste influencer gewoon fulltime werken. Ze zei daarover in VIVA: 'Ik vind het gek dat er in Nederland zo moeilijk wordt gedaan over moeders en carrière. In heel veel landen zijn fulltime werkende vrouwen heel normaal. Hier is parttime werken de norm. Jammer dat mensen daar zo veroordelend over zijn.'

Grote liefde Gregor

Echtgenoot Gregor is tegenwoordig minder gaan werken in de makelaardij en werkt bij Mascha in haar bedrijf. Als zij klussen heeft, is hij bij hun dochtertje Mila. 'Daar krijg ik soms heel overdreven reacties op. ‘Oh wauw, dat Gregor de oppas is, fantastisch!’ Dan denk ik: hij is niet de oppas, het is ook zijn dochter.'

Bron: Flair | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.