• Borsato

Mary Borsato: 'Marco en Leontine houden nog van elkaar'

Door Redactie
Mary Borsato: 'Marco en Leontine houden nog van elkaar'

Marco Borsato liet het gisteren luid en duidelijk weten: Leontine is nog altijd zijn grote liefde. Mary Borsato bevestigt dat er 'echte liefde' is tussen de twee.

Mary is apetrots op Marco en Leontine, die nog 'altijd een team zijn voor de kinderen'. 'Marco en Leontine houden nog van elkaar,' zegt ze in RTL Boulevard, in een reactie op zijn liefdesverklaring. Zit er een verzoening in? Volgens Mary is dat uitgesloten. 'Ze zijn wel echt uit elkaar.'

Liefdesverklaring op Valentijnsdag

Marco verklaarde zijn ex-vrouw gisteren, op Valentijnsdag, de liefde. Hij deelde een filmpje met een compilatie van vroegere foto's van hem en Leontine, toen de twee nog gelukkig getrouwd waren. Als onderschrift schrijft de zanger: 'Valentijnsdag is een dag dat je je geliefde al dan niet anoniem even in het zonnetje zet. Zij is nog altijd mijn valentijn. Fijne Valentijnsdag.' Veel mensen laten weten dat ze hopen dat de twee weer samen komen en dat Marco hoop moet houden. 'Dit is echte liefde', aldus vele andere comments. Ook zoon Luca Borsato reageert onder de video met een hartje. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.