• De Roelvinkjes

Martijn Krabbé en Dries Roelvink besmet met coronavirus

Door Redactie
Martijn Krabbé en Dries Roelvink besmet met coronavirus

Nog eens twee bekende Nederlanders zijn besmet met het coronavirus dat Nederland nog steeds in z'n greep houdt. Het gaat om Dries Roelvink en Martijn Krabbé.

Beide mannen zitten thuis in quarantaine. 

Geen reuk

De 61-jarige entertainer heeft een sneltest gedaan toen bleek dat hij zijn wijn en zijn aftershave niet meer kon ruiken. Zijn vrouw Honoria is niet besmet. Roelvink zit inmiddels een aantal dagen in thuisisolatie en lijkt geen andere klachten te ontwikkelen.

De zanger, die eerder dit jaar stopte met zijn goedbeluisterde column op NPO Radio 1, laat zich later deze week opnieuw testen om te kijken of hij nog steeds besmet is.

Kerstdorpen

Martijn Krabbé lijkt ook niet al te veel klachten te hebben. "Het gaat goed met hem", aldus zender RTL. Het is wel een kleine domper voor de presentator, want hij zou het programma Merry Little Christmas, waarin deelnemers alles uit de kast halen voor het bouwen van het mooiste kerstdorp, opnemen. Dat gaat dus niet door. 

Dr. Love

Gelukkig is een collega van hem bereid deze taak op zich te nemen. Dat is Robert ten Brink. "Een verrassing met een nare bijsmaak”, zegt de 65-jarige presentator. 

Krabbé heeft binnenkort nog twee presentatieklussen staat, maar deze komen niet in gevaar. Het gaat om de opnames van The Voice of Holland en Kopen zonder Kijken.

Bron: ANP/RTL Boulevard Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.