Martijn Krabbé denkt dat terugkeer The Voice moeilijk wordt

Door Redactie
Martijn Krabbé denkt dat terugkeer The Voice moeilijk wordt

Martijn Krabbé, die maar liefst 13 seizoenen op zijn naam heeft staan, laat in Aran on Tour weten dat een terugkeer van de talentenjacht hem 'nogal moeilijk' lijkt. Daarnaast vertelt The Voice-presentator aan Aran dat hij destijds niets heeft meegekregen van wat zich achter de schermen afspeelde. Hij hoopt vooral op meer duidelijkheid: 'iedereen wil weten wat is waar, ik ook.'

Het twaalfde seizoen van The Voice of Holland draaide al volop, toen Tim Hofman halverwege januari in BOOS met de alom bekende schokkende onthullingen naar buiten kwam. RTL besloot het programma per direct van televisie te halen en een onafhankelijk onderzoek in te stellen. Een conclusie van het onderzoek is er nog niet: 'iedereen zit te wachten tot er een soort conclusie aan verbonden wordt', aldus Martijn.

Het verloren laatste seizoen

Of dat laatste, twaalfde seizoen, dat twee afleveringen lang te zien was, ooit zal worden hervat, is niet bekend. Martijn gaf eerder aan te hopen van wel, maar zelfs de kandidaten tasten hierover nog in het duister. 

Talentenjacht moe

Daarnaast is het nog maar de vraag of Nederlanders The Voice zullen missen. Zelfs voor de hele BOOS-affaire bleek twee derde van de ondervraagde Nederlanders geen behoefte te hebben aan meer talentenjachten op televisie.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.Bron: Veronica Superguide | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.