Martijn Fischer brengt ode aan André Hazes

Martijn Fischer ode Hazes

Martijn Fischer brengt ook een ode aan André Hazes in Het Concertgebouw. De acteur, die meermaals in de huid van de zanger kroop, staat op 23 september op het Amsterdamse podium, maakt Het Concertgebouw vandaag bekend.

Fischer, die met de nummers van Hazes langs meerdere zalen reist, speelt zowel de feestnummers als de kleinere liedjes van de Amsterdamse volkszanger. De acteur stond in 2015 ook al met nummers van Hazes op de planken van Het Concertgebouw.

Bijzonder

Fischer speelde de rol van de zanger in de musical Hij gelooft in mij en de film Bloed, Zweet en Tranen. "Wat Hazes zo bijzonder maakte, is moeilijk in woorden te vatten of uit te leggen, maar wel voelbaar", aldus Fischer.

"Heel veel mensen zijn dol op zijn muziek en bewonderen hem als mens. Toch bleef hij een zoekende man die voorafgaand aan elk optreden zijn faalangst moest overwinnen. Van de zingende barkeeper tot een fenomeen. Een grootheid van 1,68 meter, wiens muziek troost geeft en verbroedert."

Kaartjes sinds deze ochtend te koop.

Martijn Fischer brengt ode aan André Hazes

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders