'Martien wil het liefst stoppen met Chateau Meiland'

Door Redactie
'Martien wil het liefst stoppen met Chateau Meiland'

De Meilandjes zijn ongekend populair, maar de roem zou de familie zomaar te veel kunnen worden. Alle aandacht breekt het gezin steeds meer op en het zou vooral Martien zijn die zou willen stoppen met Chateau Meiland.

Er staat ons nog een kerstspecial te wachten, maar vanaf januari zal toch echt de familie Gillis het stokje overnemen. Maar keren de Meilandjes daarna wel terug? Biograaf Jan Dijkgraaf weet dat nog niet zo zeker.

Einde verhaal

Vooral Martien zou er klaar mee zijn. Jan verklapt: 'Ik weet zeker dat als hij in februari geen zin meer heeft, hij dan geen contract tekent en gewoon stopt met Chateau Meiland. Van het hele gezin wil hij het liefst stoppen.'

Geen rust

In hun Franse chateau merkten ze niet zoveel van hun populariteit, maar dat is anders nu ze in de Achterhoek wonen. 'Ik dacht dat het rustiger zou zijn nadat we naar de Achterhoek waren verhuisd, maar zelfs als we op de snelweg rijden, maken mensen foto's van ons,' vertelde Erica al eerder.

Meer tijd voor privéleven

De Meilandjes hopen dat het volgend jaar anders gaat. 'Ik hoop juist dat we een beetje meer rust krijgen, dat alles weer normaler wordt,' vertelt Erica. Daar is Martien het mee eens. 'Dat we ruimte krijgen om een beetje meer aan onszelf te denken, want we worden wel geleefd. Het is ook lastig, want we krijgen zoveel aanbiedingen, en alles is even leuk om te doen. Maar iets meer tijd voor mijn privéleven in 2021 zou lekker zijn.'

Bron: Superguide | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.