• De Meilandjes

Martien reageert op beschuldigingen Nadège: 'Ik kan niet elke werknemer meenemen naar Nederland'

Door Redactie
Martien reageert op beschuldigingen Nadège: 'Ik kan niet elke werknemer meenemen naar Nederland'

De familie Meiland heeft hun vaste huishoudster Nadège aan de kant gezet. Volgens Nadège, die in het Franse chateau van het gezin werkte, is er afscheid van haar genomen omdat ze 'niets deed', schrijft ze op Facebook.

De huishoudster, die ook te zien was in de populaire SBS6-realityserie, beweert daarnaast dat haar nu oud-werkgevers ongevoelig zijn en dat het er achter de schermen minder gezellig aan toe ging dan op televisie. 'Het enige positieve is dat ze mijn salaris betalen tot aan het einde van mijn contract, dat wil zeggen eind augustus. In tegenstelling tot wat ze zeggen, zijn het mensen die geen gevoelens hebben. Je weet niet wat er zich achter gesloten deuren afspeelt', aldus Nadège.

Reactie Martien

Martien heeft inmiddels ook zelf gereageerd op deze beschuldigingen. 'Dat is helemaal niet waar', verklaart de kasteelheer aan RTL Boulevard. 'We hebben haar zelfs nog een parketvloer voor haar huis cadeau gedaan, dus ik vind het wel spijtig dat ze nu zo naar eigenlijk praat. Ik kan niet elke werknemer meenemen naar Nederland. Dat vind ik ook jammer.'

Verhuizen

Eerder deze maand startte een fan al een inzamelingsactie voor de huishoudster. Die werd opgericht omdat kijkers vreesden dat Nadège werkloos zou zijn als de Meilandjes weer terug naar Nederland verhuizen. Martien en Erica maakten in februari bekend dat ze Frankrijk vaarwel zeggen en in Nederland iets nieuws gaan doen.

Bron: ANP, Libelle | Beeld: RTL

Martien reageert op beschuldigingen Nadège: 'Ik kan niet elke werknemer meenemen naar Nederland'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.