Martien Meiland laat zich uit over gayscene

Door Redactie
Martien Meiland laat zich uit over gayscene

Martien Meiland heeft niet alleen in Nederland fans: ook in België zijn ze dol op de flamboyante kasteelheer. Deze week was hij dan ook te zien in de De Cooke & Verhulst Show, waarin hij aangaf dat hij niet te spreken is over de huidige gayscene. 

Martien was afgelopen maandagavond te gast bij de talkshow van Gert Verhulst om over zijn leven te praten. Daar vertelde de voormalig kasteelheer het een en ander over zijn geaardheid en de hele 'scene' eromheen.

Ingewikkeld

De Vlamingen hadden heel wat vragen over zijn geaardheid, omdat Martien pas op zijn 40e uit de kast kwam. 'Ben je dan niet bi-seksueel?', vraagt Gert zich af. 'Nee ik ben niet bi. Dat vind ik helemaal zo ingewikkeld.'

Gayscene

Wat de realityster nog meer ingewikkeld vindt? De gayscene. Dit maakt hem zelfs ongelukkig en hij zou zich er niet thuis voelen. Waarom? Volgens de voormalig kasteelheer draait de 'scene' altijd om seks. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.