• Overleden
  • De Meilandjes

Martien Meiland deed twee zelfmoordpogingen

Door Redactie
Martien Meiland deed twee zelfmoordpogingen

In oktober komt de veelbesproken biografie van Martien Meiland uit. Story kan nu al onthullen welke schokkende bekentenis onze populairste tv-persoonlijkheid van dit moment daarin onder meer doet: hij wilde twee keer zelfmoord plegen.

Er zijn momenteel maar weinig tv-persoonlijkheden zó populair als Martien Meiland (59). De oerkomische en razend gevatte voormalig kasteelheer vermaakt zijn nog dagelijks groeiende schare trouwe fans in het nieuwe tv-seizoen op SBS6 maar liefst twee keer per week met de doldwaze lotgevallen van zijn bonte gezin en aanhang. Maar er komt nog meer van Martien Meiland aan: op 17 oktober verschijnt zijn onthullende biografie, getiteld Martien, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer. Biograaf Jan Dijkgraaf, eerder hoofdredacteur van Metro en HP/De Tijd, schreef hem samen met Martien; ze brengen hem uit via de gemeenschappelijk opgestarte uitgeverij Osjato, uitgesproken als au chateau.

Inktzwarte geheim

Een van de verhalen in het inmiddels al veelbesproken boek betreft het inktzwarte geheim waarmee Martien lang heeft rondgelopen, maar dat hij thans met zijn fans wil delen: hij wilde zichzelf tot twee keer toe van het leven beroven. 

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Praten over zelfmoord kan anoniem via de chat op www.113.nl of bel 113 (gebruikelijke telefoonkosten) of 0800-0113 (gratis). Mensen met suïcidale gedachten én hun naasten kunnen hier 24/7 gebruik van maken.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 36 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Martien Meiland deed twee zelfmoordpogingen

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.