• Jinek
  • De Meilandjes

Martien en Erica Meiland krijgen déze bekende presentatrice als buurvrouw

Door Redactie
Martien en Erica Meiland krijgen déze bekende presentatrice als buurvrouw

Na een chateau in Frankrijk en een woonboerderij in Hengelo, verkassen Martien en Erica Meiland nu naar een miljoenenvilla in Noordwijk. De Meilandjes zijn daar in goed gezelschap: ze kunnen een kopje suiker lenen bij een van de bekendste presentatrices van Nederland.

Beter een goede buur dan een verre vriend. In het geval van Martien en Erica is dat niemand minder dan Eva Jinek, naar wie ze bijna kunnen zwaaien vanuit hun miljoenenvilla. Dat zegt Bart van Ettekoven in de Shownieuws-podcast. Mocht het toch niet klikken, dan is er geen nood aan de man: de RTL-presentatrice heeft een huis in Abcoude gekocht, dat wordt op dit moment nog gebouwd. Tot dat huis af is, wisselt ze Amsterdam en Noordwijk af.

Bekende buren

De nieuwe woonplaats van de Meilandjes blijkt een verzamelplaats van BN'ers. Dirk Kuijt woonde er tot voor kort om de hoek, maar die heeft zijn villa net verkocht. Ook Harry Mens woont in Noordwijk.

Miljoenenvilla

Vorige week werd bekend dat Martien en Erica officieel de eigenaar zijn van de miljoenenvilla in het gebied Zuidduinen. De Meilandjes hebben flink wat geld betaald voor hun nieuwe stulpje. De vraagprijs was 2.695.000 euro, dat hebben de Chateau Meiland-sterren er ook voor neergeteld. Ze hebben in de badplaats een woning van maar liefst 327 vierkante meter hebben gekocht, verdeeld over drie woonlagen. In de villa zouden maar liefst tien kamers aanwezig zijn, waaronder vijf slaapkamers en vier badkamers. 

Bekende verkoper

Martien en Erica hebben niet alleen een bekende buurvrouw, ze hebben het stulpje óók van een BN'er gekocht. Niels van den Berg, de drummer van Kensington, heeft zijn villa in Noordwijk verkocht aan de familie Meiland. Dat vertelde de drummer in De 538 Ochtendshow aan presentator Frank Dane. 'Ja dat was mijn huis ja, dat klopt', zei Vandenberg, die op dit moment nog in het huis woont. 'Ik heb dit huis een aantal jaren geleden gekocht en helemaal verbouwd met mijn vader en ja, nu net verkocht inderdaad.'

Beeld: Peter Smulders | Bron: Libelle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.