Martien denkt na over miljoenenboerderij met gigantische wijnkelder

Door Naomi Pater
Martien denkt na over miljoenenboerderij met gigantische wijnkelder

De flamboyante Martien Meiland, bracht afgelopen jaar een eigen biografie uit. Het boek blijkt een waar succes en dat levert hem een flink zakcentje op. Dankzij dit succes, heeft hij nu zijn oog laten vallen op een gigantische grote miljoenenboerderij, mét wijnkelder.

Zoals eerder bekend werd gemaakt, verlaat de spraakmakende familie definitief hun stulpje in Hengelo. Dankzij de winst van de biografie, kunnen de reality-sterren nóg groter gaan wonen.

Miljoenenboerderij

Volgens weekblad Weekend en Unity.NU - de lokale omroep voor de Leidse regio - zouden Martien en Erica hun oog hebben laten vallen op een miljoenenboerderij in het Zuid-Hollandse Leiderdorp. De boerderij staat op Funda te koop voor 2,75 miljoen euro. Naast een gigantische wijnkelder is het enorme pand goed op te delen in verschillende woongedeeltes.

Volgens de makers van Chateau Meiland, heeft de familie het huis bezocht met cameraploeg. Dit zal te zien zijn in het nieuwe seizoen van hun razend populaire realityserie. Martien Meiland laat aan Shownieuws weten dat ze deze boerderij niet gaan kopen, maar de huizenjacht is nog niet gestaakt. De familie heeft nog meer gigantische woningen bekeken.

Biografie blijkt goudmijn

Vorige jaar bracht de kasteelheer een eigen biografie uit over zijn leven. In dit boek doet hij een boekje open over onder andere, zijn jeugd en zijn grote liefde voor Erica. Inmiddels zijn er naar verluidt ruim 140.000 boeken verkocht. Dit levert de Meilandjes, ruim drie miljoen euro op.

Franse avontuur

De Meilandjes keerden afgelopen zomer terug naar Nederland, na hun Franse avontuur, waar ze een chateau ombouwden tot een chique bed & breakfast. Ze kochten een stulpje in het Oosterse Hengelo, maar het woonplezier bleef van korte duur. Er zouden problemen zijn rondom het bestemmingsplan, waardoor de familie er snel afscheid van moest nemen. Mochten Martien en Erica een nieuw 'paleisje' vinden, dan verhuist dochter Maxime niet mee. Zij liet begin januari weten samen te gaan wonen met haar vriend Leroy.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Martien denkt na over miljoenenboerderij met gigantische wijnkelder

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.