Martien brengt eigen tassencollectie op de markt, maar fans zitten er niet op te wachten

Natuurlijk stond Chateau Meiland gisteravond weer in het teken van klussen, verbouwen en verhuizen.

Martien Meiland tassen
© Still

Het lijkt wel alsof De Meilandjes niets anders meer te doen hebben dan aan huizen en tuinen klussen. Vorige week werden de giftige taxushagen geplant rondom het zwembad, gisteravond moesten de bladeren van het terras worden verwijderd en de trap worden gestript.

En natuurlijk verliep dat weer alles behalve soepel.

Traprenovatie 

Bijoux viel de nieuwe bladblazer aan, Montana blies de krul uit Maxime’s haar en Martien liet de bij elkaar geraapte hortensia bollen met een gil uit de kruiwagen vallen. En dan hebben we het nog niet gehad over de traprenovatie die de familie Meiland zelf wilde starten. Erica liep er rood van aan, puin vloog in het rond en schroeven belandde in de drinkbak van hun lieftallige viervoeters. Zelfs Martien en Maxime waren klaar met de klusdrive van Erica: zij besloten met elkaar te socializen en natuurlijk ging het gesprek over wijn en bittergarnituur. 

Tassencollectie Martien Meiland

Om de kijkers nog een beetje afwisselende content te geven, besloot Martien uit het niets te beginnen over een tassencollectie. Met zijn geliefde rode tas en zijn nieuwe aanwinst, een panter exemplaar, komt Martien bij Erica en dochter Maxime zitten. Daar vertelt hij in geuren en kleuren over zijn nieuwe plannen. In Almere heeft de ex-kasteelheer een bedrijf gevonden dat tassen naar wens produceert. Hij trommelt Erica en Maxime op en met z’n drieën vertrekken ze richting Almere. ‘Ik wil niet zeggen dat ik een grote, brede tassenlijn ga beginnen. Het moet gewoon een rode tas worden en misschien nog een andere. Maar ik vind het leuk dat het allemaal bij elkaar past, een sjaal en een tas’, aldus Martien die ook al een sjalencollectie heeft lopen. 

Piemeltasje 

Het is weer eens wat nieuws: de Meilandjes pakken hun plannen voorzichtig aan. Al ziet Martien het wel voor zich om, na een vreemd verhaal van dochter Maxime, tijdens de carnaval een zogenaamd piemeltasje te verkopen. Ach, eerst maar eens op naar Almere. 

Connie Breukhoven

Na een rit from hell met Erica achter het stuur, komen de Meilandjes aan bij de goedaardige man die meteen allerlei soorten leer uitstalt. De keuze is reuze. Maar natuurlijk is het gezin het weer niet met elkaar eens waardoor het gekibbel al snel begint. De beste man komt er geen eens meer doorheen met zijn verkooppraatje. Uiteindelijk zijn ze eruit en ziet Martien zijn succesvolle tassencollectie al helemaal voor zich. ‘Ik zie hier een leuke vrouw met leuk blond haar, met grote ringen in haar oren en een leuke tas’, beschrijft hij zijn doelgroep. ‘Een soort Connie Breukhoven’, specificeert Maxime. 

Twitter is niet enthousiast 

Wie weet dat Connie Breukhoven strakjes met een tas van Martien voorbij komt lopen. Maar de fans van het programma zitten helemaal niet te wachten op de accessoires van Martien. ‘Nou dat worden weer tassen van Aliexpress. Let maar op…’, schrijft iemand op Twitter. ‘En wederom weer alles na laten maken, hup naam Martien Meiland erop en gaan’, laat iemand anders weten. Weer iemand anders vraagt zich af: ‘Ik snap het niet. Deze tassen zijn toch reeds bestaande, ontworpen modellen? Wat is dan de meerwaarde om het te bestellen van Martien?’

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!