Married at First Sight-deelnemers samen op pad (maar niet iedereen is erbij)

Het laatste seizoen van Married at First Sight zit er al een tijdje op, maar de deelnemers trekken nog steeds met elkaar op.

MAFS-deelnemers
© Edwin Smulders Instagram

Deze week is de groep dan ook weer samen gespot en dat het gezellig was, was goed te zien op de foto’s die gepost werden op Instagram. Niet alle stellen waren aanwezig en er leek zelfs iemand buitengesloten te worden.

Een groot deel van de kandidaten was te zien bij de première van de romantische film Beautiful Disaster in het koninklijk theater Tuschinski op woensdag. Nicole, Stephan, Maarten, Richelle, Remco, Paula, Wichian en Loes waren te zien op de gezellige groepsfoto’s. Maar niet iedereen verscheen op die vrolijke Insta-foto's.

Feestende MAFS-deelnemers

Zo ontbrak van het enige overgebleven MAFS-koppel Laura en Cathalijne elk spoor. Ook François en Wilfred doken niet op. Dit komt minder als een verrassing, aangezien hun huwelijk pijnlijk afliep. François zou eigenlijk wel komen, maar hij liet gisteren in een Insta-story weten dat hij door persoonlijke omstandigheden niet kon komen.

Martijn buitengesloten? 

Dan missen we nog één iemand, en dat is de veelbesproken Martijn! Hij was wel aanwezig op de première, maar is niet te zien op de groepsfoto’s. Wel is hij samen te zien met een vriendin - die tijdens het uitzoeken van zijn pak in het programma ook al te zien was en Sonny en Dylan uit seizoen 7. Wel kwam Patricia nog even bij Martijn staan. Zou de groep hem buitensluiten? Of zou hij zelf geen zin hebben om met de rest op te trekken?

MAFS-Martijn
© Instagram Martijn Prins
MAFS-Martijn
© Instagram Martijn Prins
MAFS-Martijn
© Instagram Martijn Prins

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Lauressa van Roekel

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!