• Showbizz

Marlijn Weerdenburg zet haar man in het zonnetje

Door Redactie
Marlijn Weerdenburg zet haar man in het zonnetje

Marlijn Weerdenburg beviel vlak na het overlijden van haar moeder van haar tweede kindje. Hoewel de actrice een moeilijke periode achter de rug heeft, waarbij het gemis en verdriet nog wel eens om de hoek komt kijken, is ze inmiddels ook weer volop aan het werk. Wie de zorg van de kindjes op zich neemt? Haar man Paul die ze vandaag dan ook in het zonnetje zet. 

'Achter elke sterke vrouw staat een sterke man. Deze vent zorgt al 7 weken fulltime voor onze 2 kindjes. Daardoor kan ik onbezorgd aan het werk', schrijft ze onder de mierzoete foto. 

Hulde

De actrice heeft hier veel respect voor en deelt dit dan ook graag met al haar volgers op Instagram. 'Zo lief en ontroerend om te zien hoe goed hij het doet. De jongens vreten hem op. Hulde aan alle thuispapa's! Over 3 weken begint hij weer met werk, dan ben ik overdag weer vrij. Hoe doe jij het? Werken, moederen, vaderen?'

Lovende reacties

Dat Marlijn op lovende reacties kan rekenen, moge duidelijk zijn. 'Moooi!! Zo fijn om het samen te doen hè, heerlijk' en 'Wat schattig toch, de kleine en de grote man! Wat kan een mens toch gelukkig zijn!', reageren enkele volgers onder de foto. 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram Marlijn Weerdenburg, Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.