• Liefde

Marlijn Weerdenburg deelt zoet moment tussen beide zonen: 'Mooier wordt het niet'

Marlijn Weerdenburg deelt zoet moment tussen beide zonen: 'Mooier wordt het niet'

Eind april werd Marlijn Weerdenburg (38) moeder van haar tweede zoon Sammie. Dat grote broer Teun (3) de komst van zijn kleine broertje geweldig vond en nog altijd vindt, blijkt maar weer uit een nieuwe post op Instagram. 

Zoons Marlijn Weerdenburg

'Je kan me wegdragen', schrijft Marlijn bij de zoete foto van haar twee zoons. De boers kijken elkaar innig aan op het plaatje. 'Mooier wordt het niet.'

Liefdevolle reacties

Ook bekende collega's van Marlijn zien de liefde tussen de twee broers van het scherm spatten en laten masaal hartjes achter onder de post. Chantal Janzen kan alleen maar 'Ooooooh❤️❤️' uitbrengen. Irene Moors schrijft: 'Zo zoet ?.' Isa Hoes en Evi Hanssen laten emoji's met hartjes ogen achter. Een volger van Weerdenburg heeft ook wat te zeggen over dit lieve momentje. 'Jawel hoor, maar dat merk je vanzelf. En dit is al zo mooi..' Daarmee doelt ze op de uitspraak van Marlijn dat het niet mooier kan worden.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.