• GTST
  • Liefde

Mark van Eeuwen is wéér vrijgezel

Door Redactie
Mark van Eeuwen is wéér vrijgezel

Mark van Eeuwen was ervan overtuigd dat hij oud zou worden met zijn Anne. ‘Ik heb echt het gevoel dat alles tussen ons goed zit. Ik heb geen reserves en dat heb ik zelden zo gehad. Het lijkt of ik met Anne mijn grote liefde heb gevonden.’ Toch is de acteur weer vrijgezel.

De carrière van Mark van Eeuwen gaat over rozen, maar op amoureus vlak krijgt de 41-jarige acteur de ene na de andere teleurstelling te verwerken. Nadat de jarenlange knipperlichtrelatie met zijn toenmalig GTST-collega Lieke van Lexmond definitief verbroken werd, was Mark intens verdrietig. Hij beleefde een kortstondige romance met model Kim Kötter, maar leek de ware maar niet tegen te komen. ‘Ik zou het leuk vinden om een lieve vrouw te ontmoeten met wie ik iets kan opbouwen,’ vertelde Mark aan Story. Ruim anderhalf jaar geleden liep Mark tegen de beeldschone, vier jaar jongere Anne aan. ‘Het vreemde is dat Anne in mijn leven is gekomen op het moment dat ik niet meer op zoek was,’ vertelde Mark. ‘Ik was in de Jordaan in mijn vaste stamkroeg, nog geen dertig meter vanaf mijn huis, en daar zag ik haar opeens. Ik voelde me direct tot haar aangetrokken.' Maar nog voordat ze samen een geschikt liefdespaleisje hebben kunnen vinden, strandde recentelijk hun relatie. Mark wil niet ingaan op de reden van de breuk, maar bevestigt aan Story dat hij en Anne niet meer samen zijn.

Lees het hele verhaal in Story editie 23. Nu in de winkel.

Mark van Eeuwen is wéér vrijgezel

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders