Mark Rutte in het wild gespot tijdens korte vakantie in eigen land

Door Redactie
Mark Rutte in het wild gespot tijdens korte vakantie in eigen land

Ondanks de bizarre drukte (lees: constant vergaderen over de coronacrisis) heeft Mark Rutte de tijd gevonden om even een frisse neus te halen.

Hij is op vakantie op het eiland Terschelling.

Houten diamant

De premier is daar niet alleen, maar met goede vriend Jort Kelder die daar een huis in de duinen heeft samen met zijn broer. Het huis is een bijzondere loft (een houten diamant) aan zee. Een glazen huis waarin alleen de slaapkamers en badkamers ommuurd zijn. Voor de rest kun je gewoon naar binnenkijken (zie de video hieronder).

Gespot

De premier werd gespot door Feyenoord-fan Bert-Jan, die meteen even een foto maakte. 'Groetjes vanaf Terschelling, ook names Mark en Jort', schrijft hij daarbij. 

Even rust

De premier schijnt zich wel vaker terug te trekken in de loft van Jort Kelder. ‘Mark zit wel vaker in mijn vakantiehuis en hij is trouwens ook geregeld in mijn huis in Amsterdam te vinden. Dat is normaal als je vrienden bent, lijkt me', vertelde hij indertijd aan Story.

Premier van Nederland

De twee zijn beste vrienden. Jort: 'Wij hebben al zoveel samen gelachen en zoveel avonturen met elkaar beleefd, dat vergeet je allebei nooit meer. We staan hetzelfde in het leven en we hebben dezelfde humor. We houden allebei van varen en gaan graag op wintersport, zoals we dat elk jaar doen. Dat Mark toevallig de premier van ons land is geworden in de tussentijd, verandert daar helemaal niets aan.’ 

Bron: Twitter Beeld: Peter Smulders

Mark Rutte in het wild gespot tijdens korte vakantie in eigen land

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.