• De Bauers

Mariska Bauer geniet van haar gezin: 'Gezellig avondje met de boys'

Mariska Bauer begon het jaar niet goed. De vrouw van Frans kreeg te maken met een herseninfarct en moest behoorlijk herstellen. Maar de blondine liet zich niet uit het veld slaan en eindigt 2022 extra speciaal.

Mariska Bauer met gezin

Zo is ze zondagavond lekker uiteten geweest met het hele gezin. Dat moest natuurlijk vastgelegd worden en we moeten zeggen: de warmte en liefde spat er inderdaad vanaf!

 

'Gezellig avondje met de boys ❤️🎄', schrijft Mariska op Instagram. 

Tafelen in kerstsfeer

Het restaurant waar De Bauers aanschoven, was al volledig in kerstsfeer gehuld. Niet alleen werd er een foto van het gezin gemaakt tijdens het tafelen, ook poseerden de kinderen van Frans en Mariska bij een grote kerstboom. Natuurlijk moesten daarna ook papa en mama nog even op de foto worden vastgelegd. Met een paar hashtags sluit Mariska haar post af: '#gelachenengenoten' en '#heerlijkgegeten'

Herseninfarct 

Mariska werd begin dit jaar getroffen door het infarct. 'We reden naar de dokterspost om pilletjes te halen, want de huisarts dacht eerst dat het een allergie was', vertelde Frans afgelopen week in het MAX-programma Geef om je hersenen. 'Maar het werd in de auto steeds gekker. Ik had het idee dat ze dronken werd, maar dat was niet zo. We zijn direct doorgereden naar het ziekenhuis. Daar werd het van kwaad tot erger. Haar gezicht begon scheef te zakken en ze kon haar armen en benen niet meer bewegen. Ik werd bang en dacht: dat gaat niet goed komen.'

Gezinsuitbreiding 

Gelukkig gaat het nu weer redelijk goed met Mariska en kan ze weer volop genieten van haar gezin, die inmiddels flink is uitgebreid. Zo kwam vorige maand hondje Puck de familie vergezellen. Maar daar houdt het niet op. Want inmiddels hebben Frans en Mariska ook al twee schoondochters erbij gekregen. Of Mariska goed kan opschieten met haar schoondochters moet nog blijken.

Bron: Instagram Mariska Bauer

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Lees meer over De Bauers