• De Bauers

Mariska Bauer geeft eerlijke mening over haar twee schoondochters

Door Fleur Hartman
Mariska Bauer geeft eerlijke mening over haar twee schoondochters

Mariska (46) en Frans Bauer (48) hebben al ruim dertig jaar een relatie. Ze hebben vier kinderen en komende kerst schuiven er ook twee vriendinnetjes van hun zoons aan. Of Mariska goed kan opschieten met haar schoondochters moet nog blijken.

Bitcherige schoonmoeder

In gesprek met tijdschrift Vriendin vertelt Mariska dat ze geen ‘bitcherige schoonmoeder’ wil zijn. Heeft de vrouw van Frans weleens twijfels bij de vriendinnen van haar zoons? ‘Ik kan wel zeggen dat ik iemand niks vind, maar daar moeten ze dan maar zelf achter komen. Ze zijn nog hartstikke jong’, zegt ze. Dat moeten ze volgens Mariska echt zelf ‘bekijken en ondervinden’.

Succesvol huwelijk

Zelf was Mariska ook hartstikke jong. Op haar zestiende kreeg ze namelijk iets met Frans. En ze hebben een succesvol huwelijk. ‘Ik kan zeggen dat we romantisch zijn, en dit en dat doen, maar daarin zijn  we niet anders dan anderen’, vertelt Mariska. Geheimen hebben ze niet voor elkaar. ‘We vullen elkaar aan, maar kunnen soms ook echt wel tegen elkaar ingaan, hoor. Niet dat het servies hier letterlijk door het huis vliegt, sowieso hebben we geen echte ruzies. Maar ik laat de kaas niet van mijn brood eten en hij ook niet, we zijn echt aan elkaar gewaagd. Na dertig jaar weet ik hoe hij denkt en andersom.’

Geen jaloezie

Mariska is niet bang dat het huwelijk stukloopt of dat Frans bijvoorbeeld vreemdgaat. ‘Frans heeft me nooit aanleiding gegeven’, vertelt ze. ‘Ik heb geen jaloezie, ik gun iedereen het allerbeste. Kijk ook niet op tegen mensen, voor mij is iedereen gelijk. Als we naar het toilet gaan, stinken we allemaal even hard.’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.