Marieke Elsinga ziet er niet tegenop om weer te gaan werken na zwangerschapsverlof

Marieke Elsinga (36) gaat binnenkort weer aan de slag bij Qmusic na haar zwangerschapsverlof. Elsinga ziet er niet tegenop om haar baby Jip dan elke ochtend alleen te laten.

Door Fleur Hartman
marieke elsinga

Dat vertelde ze vrijdagavond op de rode loper van de Top 40 Awards aan het ANP.

Top te combineren

Sinds 9 november is zoontje Jip in haar leven. ‘Ik zie er niet tegenop”, deelt ze. ‘Want dan weet ik dat Jip bij mijn vriend Sander is, en dat ik hem vanavond weer zal zien.’ Marieke denkt dat ze het af en toe even lastig gaat vinden als ze een foto van Jip krijgt. ‘Maar het is top om te combineren. En het voordeel van vroeg op is dat ik ook weer vroeg thuis ben. Dat is beter te combineren met een kind dan een 9-tot-5-baan.

Team missen

De radio-dj luistert nu regelmatig in de ochtend naar het programma waar zij normaal presenteert. ‘Het houdt me scherp’, onthult Marieke. ‘Dan denk ik: ik had dit gezegd, of ik zou het zo zeggen – alsof ik aan de show meedoe.’ Elsinga zegt dat ze het team mist en haar collega en goede vriend Mattie. Wanneer ze weer in haar ochtendshow zal verschijnen, maakt ze binnenkort bekend.

Erge jeuk

Sinds de zwangerschap heeft Marieke last van erge jeuk. Onlangs deelde ze dat ze daar nog steeds niet vanaf is. Ze bracht weer een bezoekje aan het ziekenhuis en kreeg haar been ingezwachteld. Ook zijn er biopten afgenomen, omdat de oorzaak van de jeuk (nog) niet bekend is. ‘Mijn motto blijft: op naar een jeukvrij 2023’, deelde Elsinga op Instagram.

Bron: RTL Boulevard

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!