Marieke Elsinga weer aan het sporten: 'Ging lekker hard door prednison'

Marieke Elsinga
© Peter Smulders

Marieke Elsinga (36) heeft vandaag voor het eerst kunnen sporten na de geboorte van zoon Jip. Geen blue Monday voor haar dus! Elsinga die sinds haar zwangerschap kampt met jeuk, deelt trots de beelden van haar eerste sportsessie. 

De radiopresentatrice heeft flink mogen rammen tegen een boksbal en dat leverde haar een 'rode kop' en bovendien een goede dosis van het  gelukshormoon 'endorfine' op. 'Tien weken na de bevalling eindelijk weer écht gesport', schrijft Elsinga op Instagram. 'Fysiek had het wel eerder gekund, maar die ellendige jeuk en pijn aan m'n benen gooide mentaal roet in het eten. Ging wel lekker hard door de prednison die ik slik tegen de jeuk', eindigt ze haar bericht.

Marieke Elsinga
© Instagram Marieke Elsinga

Jeuk

Elsinga heeft ontzettend last van zwangerschapsjeuk en niets leek te helpen. Na een bezoek aan een dermatoloog lijken de jeukende benen eindelijk voorbij te zijn. De radio-dj heeft prednison voorgeschreven gekregen. 'Ontzwangeren is soms een f*cking zwaar proces', deelt Marieke. 'Niet erg, want het is het allemaal meer dan waard, maar misschien is dit een hart onder de riem voor andere (wens)moeders.'

Bron: RTL Boulevard

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.