Marieke Elsinga vond opnames Alles Is Muziek spannend: 'Stond te zweten'

Marieke Elsinga stond bij de eerste opnames van haar eerste grote studioprogramma Alles Is Muziek 'wel even te zweten' in het pak dat ze droeg.

Marieke Elsinga
© Edwin Smulders

Marieke Elsinga vertelt in gesprek met Veronica Superguide over haar eerste eigen studioprogramma. Ze spreekt daarbij over 'goede spanning'. 'Het houdt me gefocust', aldus Elsinga.

Elsinga, die haar presentatiewerk bij RTL Boulevard heeft neergelegd om meer ruimte in haar agenda te creëren, is benieuwd hoe het publiek op haar reageert in Alles Is Muziek. 'Zal ik als presentator de leidende rol kunnen vasthouden en hoe vindt de kijker die kant van mij? Ik ben razend benieuwd.' De presentatrice maakt ook nog de radio-ochtendshow Mattie & Marieke op Qmusic, maar kiezen tussen radio en televisie wil ze niet. 'Gelukkig hoeft dat ook niet', zegt ze.

Alles Is Muziek

In Alles Is Muziek moeten twee teams, onder leiding van captains Jeroen van Koningsbrugge en Holly Mae Brood, zoveel mogelijk bruikbare spullen verzamelen waarmee zij muziek kunnen maken. Met de verzamelde voorwerpen duiken de teams een repetitieruimte in om het nummer dat zij ten gehore moeten brengen te repeteren, waarna zij dit ten overstaan van het publiek spelen. Het programma is vanaf 16 maart te zien bij RTL 4.

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!