Marieke Elsinga geeft toe: 'Ik kan best licht ontvlambaar zijn'

Door Redactie
Marieke Elsinga geeft toe: 'Ik kan best licht ontvlambaar zijn'

Soms even uit je slof schieten, we maken ons er allemaal weleens schuldig aan. Ook Marieke Elsinga (34) geeft toe in haar nieuwste column voor &C wat licht ontvlambaar te kunnen zijn.

En dat heeft Marieke al sinds haar jeugd. Toen ze klein was, gooide ze de deur van haar slaapkamer ontzettend vaak dicht. 'Zo vaak dat het wel zo’n machine van Ikea leek waarmee ze testen hoelang een product intensief kan worden gebruikt.'

Staccato schreeuwen

Toch voelt de radio-dj af en toe nu ook nog dat ze ontzettend geïrriteerd kan worden. En owee als iemand haar beticht van valsspelen. 'Soms ben ik ook gewoon heel erg kwaad op de situatie, dat is zo mogelijk de engste van allemaal', aldus Elsinga. 'Dan ga ik staccato schreeuwen. Bijvoorbeeld tegen een weigerende computer, haperende Wi-Fi of een kookboek dat niet duidelijk uitlegt of je de bodem van de taart nou juist wel of niet moet voorbakken voordat je de vulling erin doet.'

Coronabloedtest

En voor een coronabloedtest een aantal weken terug, ging het weer 'mis'. Marieke moest in haar vingers zien te prikken, maar dat bleek toch makkelijker gezegd dan gedaan. 'Dat vond ik zo’n absurde situatie dat ik na flink wat wortelschieten en een hoop geschreeuw een bestaand wondje heb opengekrabd en daar bloed uit heb getapt', sluit Elsinga af.

Bron: Boulevard, &C | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.