Marieke Elsinga ervaart pijn na lange wandeling met zoontje Jip

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga (36) bevindt zich al een tijdje op een grote blauwe wolk. Vier weken geleden kreeg de radio-dj haar eerste zoontje, Jip. Elsinga en haar vriend Sander, zweven samen van geluk! Toch deelt Marieke nu ook de minder geromantiseerde kant van het moederschap. 

 

In een interview met RTL Boulevard deelt Marieke haar ervaringen als kersverse moeder. De radio-dj had het liefst thuis willen bevallen, maar dit liep anders. 'Jip bleek in het vruchtwater gepoept te hebben. Dus dan moet je naar het ziekenhuis.' Elsinga ziet haar bevalling van veertien uur als iets moois. 'Tuurlijk is het pijnlijk, maar ook heel mooi. Ik vind het altijd een beetje om te kotsen als vrouwen dat zeggen. Toch is dat echt zo', aldus Marieke. 

Lange wandeling

Nu Jip vier weken oud is, voelt Marieke zich weer bijna helemaal de oude. 'Ik voel me eigenlijk heel goed', vertelt ze. 'Alleen wil ik soms wel te veel. Bijvoorbeeld laatst had ik toch wel een beetje een te lange wandeling gemaakt en toen voelde ik wel echt, ja, ik noem het 'een zware kut'. Een beetje het gevoel alsof je lichaam ervan onder uitvalt. Mijn bekkenbodem kan dat eigenlijk nog niet aan.'

 

Achteraan aansluiten 

Volgens Marieke is haar lichaam enorm veranderd tijdens haar zwangerschap. 'Nou er zijn wel zes cupmaten bovenop gekomen en ik stond natuurlijk al niet achteraan. Dat is wel anders nu', grapt Elsinga terwijl ze gulzig in de lach schiet. 

Terug bij Qmusic

Marieke is vastberaden om de ochtendshow bij Qmusic weer op te pakken. 'Ik heb wel weer echt zin om te werken, want ik vind mijn werk gewoon heel leuk. In februari ga ik weer eens aan de slag. Het zal heus pittig worden, maar het is ook wel lekker, want ik ben ook weer vroeg thuis van werk. Dan kun je het dus ook weer makkelijk samen afwisselen', aldus Elsinga. 

Bron: RTL Boulevard

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.