Zien! Marieke Elsinga deelt mierzoete foto van eerste wandeling met zoon Jip

Marieke Elsinga
© Edwin Smulders

Kersverse moeder Marieke Elsinga deelt een kiekje die zo in een baby fotoalbum geplakt kan worden. De radio-dj trakteert haar volgers op beelden van de eerste wandeling samen met zoon Jip door het Amsterdamse Vondelpark.

Op Instagram deelt Marieke vandaag twee foto's waarop te zien is dat ze een wandeling maakt samen met haar pasgeboren zoontje Jip - die overigens zoet in de kinderwagen ligt. Elsinga straalt zichtbaar van oor tot oor. 'M’n hele hart ligt in die wagen 💙' schrijft Marieke trots bij het kiekje. 

De tekst gaat verder onder de foto. 

Jip

De radio-dj is op 9 november bevallen van een zoontje. Dat maakt de trotse moeder bekend op haar Instagram-pagina met een zoete foto van de kleine. Het kindje heeft de naam Jip gekregen. Verder schrijft Marieke op Instagram: 'Hij is er! Onze zoon: Jip 💙 Zijn tweede naam is Einte, naar mijn vader. Sinds 9 november 6.11 uur kunnen Sander en ik niet stoppen met naar hem kijken, met ‘m knuffelen en aan hem ruiken.'

De tekst gaat verder onder de foto. 

Babynamen voor jongens

Eerder deelde Marieke op de radio dat ze een jongen zou krijgen. Ze was toen volop aan het nadenken over babynamen. ‘Luuk is natuurlijk leuk, maar Aran kan ook. John is ook leuk. Eric, Jeroen. Nou, kortom: het lijstje is nog best lang’, vertelde ze toen honderduit.

Gelukkige vader

Mariekes vriend Sander is de gelukkige vader. Veel is er niet bekend over de vlam van de radio-dj. ‘Hij werkt niet in de media en hij heeft er ook helemaal niets mee’, onthulde Marieke toen ze hun relatie destijds bekendmaakte. Begin 2020 leerden ze elkaar kennen via een datingapp. Volgens Marieke was het meteen raak. De twee wonen ook samen.

Bron: Instagram | Beeld: Edwin Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.