• Liefde

Mariah Carey krijgt miljoenen van ex-verloofde

Door Redactie
Mariah Carey krijgt miljoenen van ex-verloofde

De gang naar het altaar maakte Mariah Carey niet met ex-verloofde James Packer, maar de miljardair moet de All I Want For Christmas-zangeres wel miljoenen betalen voor de ‘geleden schade’. Leuk kerstcadeautje!

Mariah Carey (47) had financieel al niets te klagen, maar deze kerst zit ze er nóg warmer bij! De zangeres heeft van haar ex-verloofde, zakenman James Packer (50), een aanzienlijk geldbedrag gekregen. De geëiste vergoeding van 42 miljoen euro kon ze vergeten, van de rechter moet ze het doen met een ‘schamele’ 8,4 miljoen euro. Daarnaast mag Mariah de verlovingsring, die ongeveer dezelfde waarde heeft, houden. James, die miljardair is, zal er niet van wakker liggen, al is het opmerkelijk dat hij zijn beurs moest trekken voor een vrouw met wie hij nooit getrouwd is geweest. Mariah meende echter recht te hebben op een royale vergoeding voor de ‘geleden schade’. Voor de Australische mediamagnaat verhuisde zij immers van New York naar Los Angeles. Omdat Mariah zodoende – zoals ze zelf zei – ‘haar hele leven overhoop heeft moeten gooien’, vond ze dat daar wel ‘iets’ tegenover moest staan. En dat terwijl het jawoord dus nooit heeft geklonken!

Jaloezie

In het najaar van 2016 sneuvelde hun relatie na anderhalf jaar, waarvan ze tien maanden verloofd waren. Tijdens een vakantie op Mykonos dumpte James Mariah na een ruzie. Hij irriteerde zich aan haar extravagante levensstijl en was ook niet blij met haar realityshow Mariah’s World, waarin ze schaamteloos haar privéleven deelt. Maar de wérkelijke reden van de breuk: James was stikjaloers op de hechte band van Mariah met haar achtergronddanser Bryan Tanaka (34), met wie zij nu – na wat opstartproblemen – een serieus setje vormt. Heeft Mariah dan eindelijk blijvend geluk gevonden? In 1994 stapte het toen 23-jarige popidool in het huwelijksbootje met platenbaas Tommy Mottola, van wie zij na vijf jaar scheidde. Vervolgens passeerden honkbalspeler Derek Jetter, de Mexicaanse volkszanger Luis Miguel en rapper Eminem de liefdesrevue. Pas toen ze acteur Nick Cannon ontmoette, die haar tweeling Moroccan en Monroe (6) schonk, had Mariah het gevoel de ware te zijn tegengekomen. Een huwelijk kon dan ook niet uitblijven. Maar na zes jaar was scheiding twee een feit. Kort na die breuk werd Mariah eind 2014 verliefd op de steenrijke James, aan wie ze óók geen goede herinneringen overhoudt. Maar dus wel een meer dan aardig zakcentje! 

Mariah Carey krijgt miljoenen van ex-verloofde

Beeld: ANP