• Liefde

Margriet van der Linden gaat scheiden

Door Redactie
Margriet van der Linden gaat scheiden

Dat ze voor een vrouw koos, veroorzaakte een breuk in de gelovige familie van Margriet van der Linden. De M-presentatrice trouwde met documentairemaakster Kitty Kooring, maar aan dat huwelijk is nu een einde gekomen.

Het huwelijk van M-presentatrice Margriet van der Linden (49) en documentairemaakster Kitty Kooring (52) is voorbij. De twee gaven elkaar in 2010 het jawoord, kort nadat Margriet uit de kast was gekomen. De lesbische gevoelens van Margriet werden door haar strenggelovige ouders en broer met weinig enthousiasme ontvangen en veroorzaakten zelfs een breuk in de familie. Margriet haalde in interviews fel uit naar haar ouders en de christelijke opvoeding die haar jarenlang hadden beperkt. ‘Het is zo dat er geen contact is en gek genoeg is dat voor mij beter,’ vertelde Margriet in het programma De Wandeling.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 36 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Margriet van der Linden gaat scheiden

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.