• Showbizz

Marco van Basten verhuist van miljoenenvilla naar seniorenwoning

Door Redactie
Marco van Basten verhuist van miljoenenvilla naar seniorenwoning

Marco van Basten (57) vertelde in zijn biografie Basta, die in 2019 uitkwam, dat hij begin deze eeuw maar liefst tien miljoen euro verloor op de beurs. Vorig jaar zette de voormalige profvoetballer zijn stadsvilla in Amsterdam, die hij in 2008 voor 6.250.000 euro kocht, te koop voor 13,8 miljoen euro.

‘De villa is net verkocht,’ aldus Youri Mulder in voetbaltalkshow Rondo. Inmiddels hebben Marco en zijn echtgenote Liesbeth al nieuwe huisvesting gevonden. ‘Ze hebben een penthouse in Amsterdam-Zuid gekocht,’ vertelt een bron aan Story. Het nieuwbouwcomplex Valerius, waar appartementen vanaf drie miljoen euro te koop zijn, is overigens alleen gebouwd voor mensen van 55 jaar en ouder. Alles is ingericht voor optimale luxe en comfort op latere leeftijd. Bewoners kunnen gebruikmaken van exclusieve gezondheidszorg- en lifestyleservices. Zo is er bijvoorbeeld een conciërge aanwezig en zijn er een fysiotherapeut en huisarts gevestigd. In de kelder van het gebouw komt een zwembad met wellness- en fitnessruimte. ‘Het gerucht doet de ronde dat meerdere Bekende Nederlanders een woning hebben gereserveerd in het complex.’ 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 11 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.