• Borsato

Marco Borsato voorziet André Hazes van vaderlijke raad

Marco Borsato voorziet André Hazes van vaderlijke raad

André Hazes steekt niet onder stoelen of banken dat hij Marco Borsato van zijn troon wil stoten. Marco juicht die ambitie toe, en wil André daar zelfs bij helpen. Maar hij adviseert de jonge zanger ook over zijn privéleven.

Dit artikel verscheen in Story 9.André Hazes (24) heeft de ambitie Marco Borsato (51) van zijn troon te stoten. Met twee albums op zijn naam en enkele Ahoy-concerten kan hij nog wel even aan de bak voordat het zover is, maar André is vastbesloten. Hij maakt daar geen geheim van. ‘Marco Borsato stond twaalf keer in een uitverkocht Ziggo Dome. Daar wil ik overheen,’ vertelde André in Flair. En in het tijdschrift &C zei hij: ‘Ik stop niet voordat ik Marco van zijn troon heb gestoten. Dat heb ik hem persoonlijk ook gezegd: Ik vind jou een wereldvent en een superartiest, maar ik ga jou verslaan.’ Ook op financieel gebied hoopt André het helemaal voor elkaar te krijgen: hij wil een vrijstaande villa in Nederland en een huis in Amerika, zijn favoriete vakantieland.

Helpen

Marco reageert in Story: ‘Ik vind het leuk dat hij die ambitie heeft. Sterker nog, ik wil hem daar zelfs bij helpen. André zegt dat hij daar 38 jaar de tijd voor heeft. En ik denk ook echt dat het hem gaat lukken. Hij is uniek. Ik vind hem een goede zanger en door zijn humor blijven mensen nooit lang boos op hem. Hij komt overal mee weg.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Harold Versteeg | Hollandse Hoogte