• Borsato

Marco Borsato laat weer van zich horen: híer haalt de zanger kracht uit

Door Redactie
Marco Borsato laat weer van zich horen: híer haalt de zanger kracht uit

Marco Borsato (54) liet lange tijd niks van zich horen, maar de zanger lijkt Instagram toch weer gevonden te hebben. Aan het einde van het jaar deelde hij al een bijzondere boodschap en ook nu wil hij even wat kwijt.

Marco laat namelijk zien hoe hij zichzelf een beetje staande houdt. De zanger deelt een foto van een armband, waarop de woorden wisdom, courage en strength te lezen zijn. En wat kracht, wijsheid en moed kan Borsato waarschijnlijk wel gebruiken: afgelopen jaar was absoluut geen makkelijk jaar voor hem.

Verzoening

Na de scheiding bleven Marco en Leontine in harmonie met elkaar omgaan, niet in de laatste plaats vanwege hun kinderen Luca, Senna en Jada. Zo at Marco geregeld mee bij Leontine en de kinderen, en kwam Leontine afgelopen zomer naar het 75e verjaardagsfeest van Marco’s moeder Mary. Dat de liefde tussen de twee er nog altijd is, wás en ís duidelijk. Sterker nog, ze blijken in het diepste geheim zelfs gesprekken met elkaar te voeren die mogelijk leiden tot een liefdesverzoening. Dat vertelt een bron dicht bij het stel aan Story: ‘Ze zijn elkaar weer aan het herontdekken.’

Eén grote liefde

En een nieuwe vlam? Die heeft Marco niet én heeft hij ook geen behoefte aan. Er is maar één grote liefde in zijn leven: Leontine. Ook zou de zanger aan Anouk Smulders hebben verteld dat hij alle speculaties behoorlijk vermoeiend vindt.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.