• Borsato

Marco Borsato laat voor het eerst in lange tijd van zich horen

Door Redactie
Marco Borsato laat voor het eerst in lange tijd van zich horen

Het is alweer lang geleden dat Marco Borsato (53) voor het laatst van zich liet horen. Het is stil rondom de zanger sinds de scheiding van Leontine (53). Op sociale media liet Marco gisteravond voor het eerst in tijden wat van zich horen. 

Hoewel Marco meermaals heeft aangegeven tijd voor zichzelf nodig te hebben, kon hij een bijzondere gebeurtenis gisteravond niet aan zich voorbij laten gaan. De zanger reageerde met zijn account op het nieuws dat André Hazes zijn vriendin Monique Westenberg ten huwelijk heeft gevraagd. De zanger bleek erg blij te zijn voor de twee. 'Gefeliciteerd jullie!', reageerde hij. Marco voegde er nog aan toe: 'Wees zuinig op elkaar'. Ook plaatste hij twee hartjes bij zijn bericht.

Burn-out

In september liet hij in een brief aan zijn fanclub weten dat hij nog aan het herstellen is van de burn-out. Dat herstel kent ups en downs, aldus de zanger. ‘Dit betekent dan ook dat ik als artiest voorlopig nog niet zal terugkeren’, schreef hij destijds. 

Pijnlijke tijd 

De zanger heeft een pijnlijke tijd achter de rug. Eind oktober bevestigde Marco een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In januari jongstleden kwam naar buiten dat hij kampte met een burn-out. Hij besloot uit de spotlights te stappen, maar daarmee was niet alles gezegd. Een maand later kwam het nieuws dat Marco en Leontine na een huwelijk van 23 jaar uit elkaar gingen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders