• Borsato

Marco Borsato is terug: zanger kondigt comeback aan

Door Redactie
Marco Borsato is terug: zanger kondigt comeback aan

Marco Borsato brengt volgende week voor het eerst in bijna anderhalf jaar weer nieuwe muziek uit. De zanger, die lange tijd uit de running was vanwege een burn-out, komt vermoedelijk dinsdag met zijn nieuwe plaat. Deze maakte hij samen met Rolf Sanchez, zo is op te maken uit posts van beide zangers op Instagram.

Zowel Marco en Rolf als Marco's vaste tekstschrijver en producent John Ewbank deelden donderdag dezelfde countdown. Met daarop de datum 9 maart en het tijdstip 09.03 uur.

Het meeste verdrietige jaar

Het artwork van de single is dezelfde als Marco's laatste single Lippenstift die in september 2019 uitkwam. In heel 2020 liet Marco niet van zich horen vanwege zijn burn-out. Ook liep zijn huwelijk met zijn vrouw Leontine op de klippen. De zanger schreef op Instagram dat 2020 'het meest verdrietige jaar' uit zijn leven was.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.